Board of Trustees LIGS University si zvolila do čela nové vedení

8. 31. 2022
Štítky

Board of Trustees jednomyslně odhlasovala nové vedení. S potěšením oznamujeme, že k dnešnímu dni byli zvoleni dva spolupředsedové, Dr. Pavel Makovský a Dr. Gary D. Robinson. 

Věříme, že Dr. Pavla Makovského není třeba představovat. Dr. Makovský stál u zrodu LIGS University a dlouhá léta působil jako prezident celé instituce. Nedávno se rozhodl odstoupit z funkce prezidenta a přenechat zářnou budoucnost naší univerzity v rukou Dr. Williama A. Reeda. Dr. Makovský bude nyní společně s Dr. Robinsonem působit v čele Board of Trustees. 

 

Gary Robinson

Biografie Dr. Garyho D. Robinsona

 

Provozní ředitel Washingtonského centra pro management a vedení, prorektor programu Doctoral Achievement. Profesor na různých univerzitních kampusech a online univerzitách v oblasti obchodu, virtuální dobrovolník Mírových sborů v Peru, který vyvíjí online kurz Systematizace pro službu ženám a zranitelným skupinám obyvatelstva. 

Místopředseda představenstva LIGS University. Dříve děkan, a.i. pro Forbes Education, předseda na University of Phoenix, Capella a Concordia Universities. Senior Business manager / executive v Boeing Company, specialista na management pro Světovou zdravotnickou organizaci, dobrovolník Mírových sborů v Kolumbii a vedoucí operací pro Střední Ameriku a poradce AUSAID pro management v Latinské Americe. Aktivní člen Akademie managementu a spolupracovník Mezinárodního institutu pro práva dítěte a rozvoj ve Victorii, B.C.

Oběma moc gratulujeme! A věříme, že Board of Trustees udělala správné rozhodnutí pro budoucí rozvoj LIGS University.

PŘIHLÁŠKA ke studiu

Interactive online: