LIGS University má nového Prezidenta | William A. Reed, Ph.D

8. 17. 2022
Štítky

 

S potěšením oznamujeme, že novým prezidentem LIGS University se stal doktor Willam A. Reed, který ve stávající funkci nahradí zakladatele a současného prezidenta Dr. Pavla Makovského.

Dr. Pavel Makovský bude nyní působit jako Co-Chair Board of Trustees společně s Dr. Garym Robinsonem. A těší se na nové výzvy, které ho na této pozici čekají. 

William A. Reed, Ph.D.Biografie Williama A. Reeda

Bill začal svou pracovní kariéru jako firemní pilot s typovou kvalifikací na letoun Lear Jet, který sloužil klientům z řad výkonných ředitelů po celých Spojených státech, Karibiku, Kanadě a Mexiku. Po sedmi letech zkušeností s létáním přijal místo u FAA jako řídící letového provozu v Chicagu a New Yorku. V roce 1981 začal Bill podnikat a stal se úspěšným majitelem několika byznysů. Během této doby se aktivně podílel na školení a rozvoji svých prodejců a manažerů. Po 17 letech samostatné výdělečné činnosti vstoupil Bill do firemního prostředí, kde téměř 9 let působil v managementu.

Billova poslední pozice ve firmě byla výkonný ředitel prodeje pro divizi prodejní organizace s obratem 2,5 miliardy dolarů. Během své kariéry se zabýval rozvojem prodejních a řídících pracovníků, organizačním chováním a vedením v první linii i na výkonné úrovni.

Kromě obchodní kariéry se věnoval také akademické činnosti. Jeho prvním akademickým titulem byl bakalářský titul v oboru technologie. Později úspěšně dokončil magisterské studium v oboru management. Doktorát získal v oboru Výkonnost a vedení managementu. Bill se domnívá, že jeho akademické vzdělání úzce doplňuje jeho obchodní a manažerské zkušenosti.

Bill má více než 22 let zkušeností s výukou na vysoké škole, včetně rozsáhlých zkušeností se vzděláváním online.


Po mnoha letech, kdy působil jako Chair Board of Trustees na LIGS University, cítí, že je čas zaměřit se na nové pracovní výzvy a obchodní příležitosti, které  LIGS University nabízí.

Bill má skvělou vizi budoucnosti LIGS University, kterou Pavel Makovský plně podporuje. Odjakživa se obklopoval opravdovými profesionály z oboru a skvělými lidmy. Pavel Makovský věří, že zanechává vedení LIGS University  v dobrých rukou.

Vítáme vás v naší #LIGSkomunitě, Bille!

PŘIHLÁŠKA ke studiu

Interactive online: